På Clarion Hotel & Congress i Malmö arrangerar Eniac Data årets användarmöte.

Användarmöte med full GAS

Den 19-20 november arrangerar Eniac Data årets användarmöte med fokus på ekonomifunktionerna i GAS, Gemensamt administrativt stöd, för Svenska kyrkan.

På träffen kan deltagarna medverka i flera olika funktionsgrupper. Det har tillkommit några nya, bland annat med inriktning på ekonomi och mot personalfrågor (tid, lön och resa).

 
Skriv ut sidan

De populära ”tips och trix-passen” där deltagarna får pröva själva att jobba i programmen finns med i år också. Och det bjuds även ett spännande föredrag av äventyraren Renata Chlumska som berättar om sina äventyr och expeditioner runt om i världen, Renata har bland annat bestigit Mount Everest och paddlat kajak runt USA!

Våren 2014 tecknande Eniac Data ett avtal med Svenska kyrkan på nationell nivå om leverans av program och tjänster för ekonomifunktionerna inom ramen för GAS, Gemensamt administrativt stöd. Svenska kyrkan på nationell nivå arbetar tillsammans med stiften för att församlingar och pastorat genom utvecklad administrativ samverkan ska använda en ökad andel av resurserna i kyrkans kärnverksamhet: diakoni, gudstjänst, undervisning och mission. GAS är ett koncept för ökad inomkyrklig samverkan.

Användarmötet hålls i Malmö, på Clarion Hotel & Congress.

Artikeln publicerad torsdagen den 8 oktober 2015.

Tillbaka
Sök i Kyrkmyntet

Med långvariga relationer

Lars Backe på Swedbank i Malmö är välkänd i organisationsvärlden och har arbetat många år med bankens organisationskunder, däribland Svenska kyrkan. Hans framgångsrecept är att skapa långvariga relationer som bygger på förtroende, ömsesidig respekt och trygghet.
Länkar

Prenumerera på Kyrkmyntet

Prenumerera
Följ vårt RSS-flöde
Kontakta kyrkan
Vill du kontakta Svenska kyrkan på nationell nivå om Kyrkkontot eller banksamarbetet?

Svenska kyrkan
751 70 Uppsala
Telefon 018-16 95 00

Kontaktpersoner:
» Lena Hognesius
» Anders Thorendal

Besök gärna Kyrkkontots hemsida på Kyrknätet.

Tipsa redaktionen

Har du någon idé om vad du vill läsa om?
Skicka ett mail till oss och berätta!

Kyrkmyntet utges av Swedbank och Sparbankerna.
Ansvarig utgivare: Mats Blanck, Swedbank, 018-17 35 81
Redaktion: Hårda ord, Johan Hård, 070-577 76 55